BRANDWEERMAN SAM REDT HET CIRCUS

 

Van Hoorne Entertainment

Ook volgend jaar komen er extravoorstellingen na gigantisch succes. Een fantastische familievoorstelling voor de allerkleinsten én de allergrootste. De kinderheld Brandweerman Sam, bekend van vtmKzoom, komt naar Vlaanderen! Sam en zijn trouwe brandweerwagen Jupiter geven het beste van zichzelf in de fonkelnieuwe voorstelling 'Brandweerman Sam redt het circus'!

INHOUD

Kinderheld Brandweerman Sam is terug in het theater! NA de succesvolle familievoorstelling 'Piekepolder op stelten' zijn Sam en zijn trouwe brandweerwagen Jupiter nu te zien in een fonkelnieuwe familievoorstelling voor jong en oud. Dit keer komt het Circus naar Piekepolder. De Circusdirecteur heeft alles voorbereid en kijkt uit naar een fantastische show, maar de ondeugende Norbert Puk weet als altijd de boel al snel in de war te schoppen. Gelukkig staan Brandweerman Sam en zijn team altijd paraat. Deze show, boordevol vrolijke muziek, dans en humor is geschikt voor het hele gezin.

KOM VERKLEED

Brandweerman Sam nodigt alle bezoekers uit om verkleed als brandweerman of circusdirecteur naar het theater te komen.

MEET & GREET

Na de voorstelling komen Brandweerman Sam en zijn vrienden ook nog naar de foyer voor een uitgebreide Meet & Greet en ontvangen alle kinderen een Junior Cadetten diploma.

DE PRODUCENT

Van Hoorne Entertainment is specialist op het gebied van familie-entertainment. Het bedrijf werd opgericht in 2003 door eigenaar Michael van Hoorne. Inmiddels produceert Van Hoorne Entertainment theatervoorstellingen, televisieprogramma's, familie-evenementen en live-entertainment voor recreatie- en attractieparken.

© 2019 by Theatertainment

Theatertainment BVBA
Frankrijklei 87
2000 Antwerpen
BE0827 467 408