DANNI & DE RIDDER

 

Theatertainment Producties

Eindelijk, twee natuurtalenten samen gebracht in een eigentijdse theatershow. Danni Heylen en Linda De Ridder, twee populaire komische top actrices, schitteren samen in een eigentijdse 'Two-woman show'.

INHOUD

DANNI & DE RIDDER is niet louter een sketchesshow, een komische monoloog, grappige dialoog of stand-up act, het is een mix van dat alles. Dat maakt deze voorstelling uniek en vooral vernieuwend.

Danni & Linda laten zien dat melancholie en humor wel héél dicht bij elkaar kunnen liggen. Ze bewijzen dat sommige schrijnende, tenen krullende of confronterende onderwerpen zullen ontroeren maar ook doen schaterlachen. Wanneer de situaties met een saus van humor worden overgoten, kunnen verscheidende generaties er samen van genieten. 99% onvervalst grappig, soms herkenbaar gênant en 1% rauwe waarheid die het publiek tussen de lachtranen door ook even doet slikken.

Cast: Met Danni Heylen en Linda De Ridder

Regie: Dirk Lavrysen
 

DE PRODUCENT

Theatertainment werkt nog elke dag aan de kwaliteit van hun producties en houden daarbij rekening met de basisvisie om als jong, dynamisch productiehuis actief te zijn in minstens twee takken van het Cultureel landschap: Theater & Entertainment.

© 2019 by Theatertainment

Theatertainment BVBA
Frankrijklei 87
2000 Antwerpen
BE0827 467 408