DE SCHAAR ERIN

 

De komedie compagnie

Dit theatersucces van Bruce Jordan, is een intrigerende voorstelling waarbij ingrediënten van een spannende 'whodunit' speels gecombineerd worden met alle elementen van een komedie en de aanwijzingen van een interactief publiek. Het stuk wordt dankzij een voortreffelijke cast naar een hoger niveau getild, ze spelen deze interactieve voorstelling alsof het elke avond première is.

INHOUD

Het stuk speelt zich af in het kapsalon 'De Schaar Erin' van de homofiele saloneigenaar Tony (Dirk Van Vooren). Wanneer in dat kapsalon de huisbazin -en tevens bekende pianiste- Isabelle Kozak wordt vermoord, zijn alle aanwezigen op dat moment hoofdgedachte: naast de uitbater ook nog kapster Barbara (Britt Van der Borght), sjieke madame Delray (Greet Rouffaer) en foute zakenman Eddy (Patrick Onzia). Eén voor één uiteenlopende types en allemaal hebben ze een reden om de oude tante uit de weg te ruimen. Aan de inspecteur van dienst (Christophe Stienlet) en zijn niet zo snuggere kompaan (Dirk Lavrysen) de taak om dit mysterie samen met het publiek op te lossen.

Cast: Dirk Van Vooren, Christophe Stienlet, Greet Rouffaer, Patrick Onzia, Dirk Lavrysen en Britt Van der Borght.

Regie : Frank De Kaey
 

DE PRODUCENT

De Komedie Compagnie bereikte sinds de oprichting in augustus 2008 een breed en gevarieerd publiek met een divers aanbod aan populaire komedies. Door de vakkundige aanpak zijn zij mee verantwoordelijk voor de professionele ontwikkeling van komedies in Vlaanderen.  Ondertussen hebben ze bewezen dat ze komedie kunnen verheven tot een evidente professionele theatervorm en daarnaast de geboden kwaliteit toegankelijk kunnen maken voor een breed publiek.

© 2019 by Theatertainment

Theatertainment BVBA
Frankrijklei 87
2000 Antwerpen
BE0827 467 408