GEHEIMEN OP ZOLDER

 

Nellie & Cezar

Deze interactieve, muzikale voorstelling gebaseerd op de gekende 'Nellie & Cezar' boeken neemt kinderen vanaf 1,5 jaar mee in een herkenbaar avontuur vol liedjes, grapjes en leuke dansjes. Na elke voorstelling houden 'Nellie & Cezar' ook een meet & greet met alle kinderen.

INHOUD

Nellie en Cezar nemen jullie mee naar hun leukste speelplek in huis: de zolder.

Daar vinden ze een heleboel herinneringen, goed bewaarde geheimen, mysterieuze dozen en héél veel oude rommel. In hun plezierige en muzikale zoektocht op zolder, vinden ze een oude muziekdoos. Van wie zou die zijn? Werkt ze nog? Danst de ballerina nog altijd even vrolijk?

Samen met de kids zoeken Nellie en Cezar dit allemaal uit en nemen ze iedereen mee in een muzikale, interactieve en soms wel spannende voorstelling voor kinderen vanaf 2 jaar. 

Lossen de kids, samen met Nellie en Cezar, het mysterie van de 'geheimen op zolder' op?

Kunnen ze een geheim bewaren?

Shtt... vertel het vooral niet verder...

Cast: Charline Catrysse, Leendert De Vis, Lisa De Groote
 

DE PRODUCENT

Theaterhuis Banann creëert shows voor jong en oud. Zij zijn steeds op zoek naar voorstellingen die meer te bieden hebben dan je zou verwachten. Beleving staat dan ook centraal in elk van onze shows! Theaterhuis Banann kreeg 2 jaar geleden het vertrouwen van Uitgeverij Averbode om een verjaardagstheatershow uit te werken voor het 20-jarig bestaan van Nellie en Cezar.

© 2019 by Theatertainment

Theatertainment BVBA
Frankrijklei 87
2000 Antwerpen
BE0827 467 408