Meer weergeven

JACKY LAFON 50 JAAR OP DE PLANKEN

Jacky Lafon Producties

Jacky Lafon is geliefd bij een breed kijkend televisiepubliek. Ze wist de laatste jaren echter ook een vast theaterpubliek op te bouwen met haar recente zomershows in Blankenberge. We zijn er echter van overtuigd dat er nog een groot potentieel publiek in Vlaanderen zit te wachten tot Jacky een voorstelling geeft in een theater bij hen in de buurt. Voor u als programmator of organisator een unieke kans om veel mensen gelukkig te maken.

INHOUD

Jacky Lafon staat volgend jaar maar liefst 50 jaar op de planken en dat moet gevierd worden! Voor deze gelegenheid zal Jacky van 2017 een feestjaar maken en met een theatershow in Vlaanderen rond trekken.  Jacky zal niet alleen vieren, en neemt 2 gastvedettes mee. Niemand minder dan Daisy Thys, Patrick Onzia en Andrei Lugovski staan aan haar zijde. We garanderen dat dit een onvergetelijk spektakel zal worden vol humor, zang en dans. Een echte sfeermaker voor het oudere theaterpubliek.

Cast: Jacky Lafon, Patrick Onzia, Daisy Thys en Andrei Lugovski.

Regie: Jacky Lafon
 

DE PRODUCENT

Jacky Lafon is vertrouwd met het genre varieté, ze werkte jaren geleden samen met iconen Gaston & Leo en Yvonne Verbeeck. Daar leerde ze de knepen van het vak. Ze produceert, regisseert en schrijft al jaren lang haar immens populaire zomershows in Blankenberge. Met Jacky krijg je jarenlange ervaring en kwaliteit in huis. Iets wat niet alleen opgemerkt zal worden door het publiek, maar ook de plaatselijke pers.

 

© 2019 by Theatertainment

Theatertainment BVBA
Frankrijklei 87
2000 Antwerpen
BE0827 467 408