KAATJE'S VERJAARDAG

Theatertainment & Theaterhuis Banann

Na de voorbije theatertournee, presenteren Kaatje, Kamiel en Viktor van Ketnet hun nieuwste show 'Kaatje's Verjaardag'. Een vrolijke, soms spannende, interactieve, muzikale maar vooral hartverwarmende voorstelling. Ze worden begeleid door drie muzikanten. Familievoorstelling voor kinderen vanaf 3 jaar.

INHOUD

Kaatje wacht al jaren op haar verjaardag. Of toch zeker al een paar maanden of dagen... Het maakt eigenlijk niet uit. Het is in ieder geval al veel te lang geleden dat ze nog eens verjaard is, vindt ze. En nu is het eindelijk zover! Gelukkig hebben Kamiel en Viktor een geweldig verrassingsfeestje voorbereid.

In 2018 is kaatje al tien jaar te zien op Ketnet. Dat moet gevierd worden! Vier mee 'Kaatje's Verjaardagsfeest', een niet te missen muzikale familievoorstelling voor kinderen vanaf 3 jaar.

 

Cast: Philippe Liekens, Sarah Van Geel, Dirk Verbeeck & 3 live muzikanten

 

DE PRODUCENT

Voor dit project slaan Theatertainment & Theaterhuis Banann de handen in elkaar. Banann was een logische keuze voor Theatertainment, ze hebben al eerdere ervaringen om een tv-format naar het theater te brengen, o.a. Nellie & Cezar.

Meer weergeven

© 2019 by Theatertainment

Theatertainment BVBA
Frankrijklei 87
2000 Antwerpen
BE0827 467 408