NONSENS

Event-Team

Een vrolijke noot nodig in uw aanbod? Dan is deze muzikale komedie het programmeren waard. Een aaneenrijging van feestelijke songs, stoute nonnengrapjes en onverwachte gebeurtenissen die de boel op stelten zetten. Een “Goddelijke” Broadwayshow met live orkest, gebracht door een ijzersterke cast van zingende en dansende topcomédiennes. 

INHOUD

NONSENS begint wanneer de zusters ontdekken dat hun kok, zuster Julia, per ongeluk 52 zusters vergiftigde. De overgebleven nonnen hebben nood aan geld voor de begrafenissen en ze besluiten een benefietshow te organiseren om geld in te zamelen. De zusters brengen een heuse show met zang, tapdans, een heuse publieksquiz en vele komische verrassingen. Maar niet alles loopt zoals gepland … 

Cast: Met o.a. Anne Mie Gils, Liv Van Aelst, Dorothy Wuyts.

Live orkest met 5 professionele muzikanten o.l.v. Thomas Vanhauwaert

Script en muziek: Dan Goggin

Nederlandse vertaling: Mitta Van der Maat 

Regie: Olivier De Meyer

 

DE PRODUCENT

Sedert 1998 produceert Event–Team familiespektakels, musicals en shows: musicalconcert Famous! (met o.a. Chris Van Tongelen, Jan Schepens, Hilde Van Wesepoel,… ), Boogie Nights (met o.a. Daisy Thys), ABBA GOLD in Concert, Ketnetband in Concert en verschillende familiespektakels (Assepoester, De Zusjes Kriegel, Roodkapje,...)

© 2019 by Theatertainment

Theatertainment BVBA
Frankrijklei 87
2000 Antwerpen
BE0827 467 408