ONTSNAPT & LOSGELATEN

 

Theatertainment Producties

Janine Bischops heeft vorig jaar bewezen, in haar eerste personality show 'Het laatste woord', dat ze haar mannetje kan staan. Met deze show gaat ze een stap verder! Ze trekt alle registers open en brengt met heel veel humor zeer herkenbare, alledaagse situaties op het toneel voor jong en oud. Ze krijgt daarbij assistentie van actrice en comedienne Linda De Ridder. De beide dames zijn aan elkaar gewaagd: een Bischop en een Ridder, dat is veel meer dan 'Ontsnapt & Losgelaten'.

 

INHOUD

Dit is niet louter een sketchesshow, een komische conference, grappige dialoog, monoloog of stand-up act, het is een mix van dat alles. Dat maakt deze voorstelling uniek en vooral vernieuwend. Janine en Linda laten zien dat melancholie en humor wel héél dicht bij elkaar kunnen liggen. Ze bewijzen ook dat sommige schrijnende, tenen krullende of confronterende onderwerpen verscheidene generaties zal ontroeren en kan samen brengen. Humor is daarin de essentiële sleutel!

Janine Bischops put voor haar voorstelling uit het rijke repertoire van de Brugse comédienne Jacqueline Compernolle. Jacqueline is ondertussen 87 en treedt niet meer op. Ze laat ons wel een schat aan teksten en sketches na. Deze teksten vormden de basis voor deze voorstelling. Dirk Van Vooren en Dirk Lavrysen hebben het materiaal vakkundig bewerkt en aangepast aan een breed, Vlaams publiek.

 

Cast: Janine Bischops en Linda De Ridder

Regie: Dirk Lavrysen

 

DE PRODUCENT

Theatertainment werkt nog elke dag intens aan de kwaliteit van hun producties en houden daarbij rekening met de basisvisie om als jong, dynamisch productiehuis actief te zijn in minstens twee takken van het Cultureel landschap: Theater & Entertainment.

© 2019 by Theatertainment

Theatertainment BVBA
Frankrijklei 87
2000 Antwerpen
BE0827 467 408