OSCAR

 

De komedie compagnie

Deze komedie werd in '67 verfilmd met in de hoofdrol Louis De Funès. Deze productie zal bij het brede publiek een belletje doen rinkelen. Een ideale theateravond voor families. De hoofdrollen in deze productie zijn voor Jan Van Dyke en Dirk Van Vooren, een eerste samenwerking van de beide komieken.

INHOUD

Christian Martin is een vlotte jongeman. Hij werkt sinds vier jaar bij meneer Van den Neste, een schatrijke fabrikant van koekoeksklokken en is intussen de rechterhand van de baas geworden. Christian vraagt om opslag want hij wil een rijk meisje trouwen.

Vanaf dat moment zit het spel op de wagen: echte en valse juwelenkoffertjes, zwangere dochters, een chauffeur die wel heel vreemd uit de hoek komt, een onverwachte masseur en nog veel meer…

Cast: Met o.a. Jan Van Dyke, Wendy Van Wanten, Dirk Van Vooren, Peter Bulckaen, Britt van der Borght en Karin Jacobs.

Auteur: Claude Magnier

Regie : Dirk Lavrysen
 

DE PRODUCENT

De Komedie Compagnie bereikte sinds de oprichting in augustus 2008 een breed en gevarieerd publiek met een divers aanbod aan populaire komedies. Door de vakkundige aanpak zijn zij mee verantwoordelijk voor de professionele ontwikkeling van komedies in Vlaanderen.  Ondertussen hebben ze bewezen dat ze komedie kunnen verheven tot een evidente professionele theatervorm en daarnaast de geboden kwaliteit toegankelijk kunnen maken voor een breed publiek.

© 2019 by Theatertainment

Theatertainment BVBA
Frankrijklei 87
2000 Antwerpen
BE0827 467 408