Meer weergeven

RETUNED

DDF CREW

Het spelplezier en de energie spat van het podium en dat overal waar ze ter wereld optreden. Amerika, Australië, Zweden, Hong Kong, UAE en Marokko zijn maar enkele van hun bestemmingen. Internationaal talent nu te boeken voor de Vlaamse theaters.

INHOUD

RETUNED is de nieuwe zaalshow van DDF Crew.

 

Met “RETUNED” heeft DDF Crew niet alleen hun bestaande shows herwerkt, maar komen ze ook met volledig nieuw materiaal op de planken. Samen met andere bevriende dansers en artiesten verzekert de DDF Crew een gezellige en onvergetelijke voorstelling van 2x 40 minuten voor jong en oud.  Muziek, dans, humor, spektakel en vooral veel springtouwen zijn de kernwoorden van deze theatershow.

 

Cast: DDF Crew

 

DE PRODUCENT

DDF Crew is een professioneel entertainment team uit Vlaanderen met als specialisatie “touwtje springen”. Ze werden vooral bekend als winnaar van Holland’s Got Talent in 2012 maar het team is reeds aan het optreden sinds 2003. Doorheen de jaren werden ze geboekt in meer dan 30 landen als special act tijdens zakenfeesten, festivals, productvoorstellingen, tv shows, ...

© 2019 by Theatertainment

Theatertainment BVBA
Frankrijklei 87
2000 Antwerpen
BE0827 467 408