ROSA & MODEST

 

Theatertainment Producties

Ze zit in Benidorm, ze zou wegkwijnen in een rusthuis, ze zou al lang begraven zijn... Vele geruchten over Rosa Vermeulen doen de ronde. Gelukkig is geen van die roddels waar. De gewezen tv-ster Rosa woont nog altijd in Erpe-Mere en is alive and kicking! Meer zelfs, op haar negentigste plant dit kranige besje een 'kombak'.

INHOUD

Eindelijk kunnen de fans deze cultfiguren live aan het werk zien in het theater. Modest, Rosa's zoon heeft een aantal hippe BV's uitgenodigd om in de zetel te komen zitten. Elke show is er ook een verrassingsgast van formaat aanwezig op het einde van de show.
2020 wordt het jaar van Rosa met een wervelende theatershow. Is Modest erbij? Zal er een showtrap zijn? Is er koffie en cake? En wie zijn de BV's? Eén ding is zeker: de Rosa theatershow slaat iedereen van zijn rollator. Girl Power ver voorbij het brugpensioen. Want 'evenzeer in de oude beken kan den boer nog paling kweken!'

Cast: Met o.a. Walter Baele, Kurt Defrancq, Charlotte Verlinden, all-round slagermuzikant en vele leuke Gast BV's.

Regie: Stefan Staes
 

DE PRODUCENT

Theatertainment specialiseert zich in het aanbieden van theater & entertainment voorstellingen en houden daarbij rekening met de visie om populaire, kwaliteitsvolle producties aan te bieden voor een breed en gevarieerd publiek.

© 2019 by Theatertainment

Theatertainment BVBA
Frankrijklei 87
2000 Antwerpen
BE0827 467 408

Schermafbeelding 2019-06-18 om 17.18.06.