SCHUDDEN

 

Theaterhuis Banann

Deze pure voorstelling bespeelt het thema 'Kanker bij jonge mensen' op een mooie, pure wijze met een mooie mix van humor en ernst. Geen zware voorstelling waar je triest bij wordt, geen zwarte voorstelling waar je huilend de zaal bij verlaat, maar wel het openhartige verhaal van een jonge vrouw wiens leven helemaal door elkaar wordt geschud bij het constateren van kanker bij haar echtgenoot. De zoektocht, de ingesteldheid, het mooie aan dit kwaadaardige monster en de onvoorwaardelijke liefde voor elkaar maken deze voorstelling tot een mooie, kleine muzikale vertelling.

 

INHOUD

'34 jaar is hij geworden.

34 jaar, 18 weken, 12 dagen en 9 uur, om precies te zijn.

Hij had net nieuwe schoenen gekocht toen de dokter zei dat hij niks meer kon doen. Ik weet ook wel dat dat er niet toe doet. Dat weet ik ook wel. Dat dat totaal niet belangrijk is, dat hij net nieuwe schoenen had gekocht.'

'Schudden' is een muziektheaterstuk over een man, Eric. Eric is ziek. Eric wordt nooit meer beter. Iris, zijn vrouw, vertelt ... Over hem, Over hen, hun verhaal. De liefde, het leven, hun bijzondere humor, hun dochtertje en de dood. Want die hoort er bij. Liever niet te vroeg, maar je hebt het niet te kiezen... 'Leven. Nu. Leven, alsof je leven ervan afhangt', zou Eric zeggen.

 

Cast: Tine Priem

Muziek: Hannelore Bedert

Piano: Simon Vander Beken

 

DE PRODUCENT

Theaterhuis Banann creëert theater voor jong en oud. Zij zijn steeds op zoek naar voorstellingen die meer te bieden hebben dan je zou verwachten. Beleving staat dan ook centraal in elk van onze producties!

© 2019 by Theatertainment

Theatertainment BVBA
Frankrijklei 87
2000 Antwerpen
BE0827 467 408