'T GROOT LOT

 

De Komedie Compagnie

Deze bewerking, gebaseerd op de originele klucht 'FUNNY MONEY', werd geschreven door de Engelse komedieschrijver Ray Cooney en werd in 2006 succesvol verfilmd.

INHOUD

Dirk Van Vooren speelt Alain De Vlieger, een brave kantoorbediende van middelbare leeftijd. Op weg van het werk naar huis verwisselt Alain per ongeluk zijn koffertje met dat van een Russische gangster. Hij ontdekt daarin tien miljoen euro. Vanaf dat moment wil hij alleen nog maar zijn oude leventje van hard werken ruilen voor nietsdoen, het geld meenemen en zo snel mogelijk samen met zijn vrouw vluchten. Thuis wacht Alain echter een verrassingsverjaardagsfeestje met een bevriend koppel (gespeeld door Christophe Stienlet en Joyce De Troch) en heel wat onverwachte figuren. Het begin van een dolle avond met onverwachte wendingen.

Cast: Dirk Van Vooren, Jasmine Jaspers, Christophe Stienlet, David Michiels, Ludo Hellinx, Peter Van Asbroeck, Frank Hofmans en Joyce De Troch.

Regie: Dirk Lavrysen
 

DE PRODUCENT

Het jonge huis specialiseert zich in het aanbieden van theater & entertainment voorstellingen en produceert al 10 jaar de komedies van De Komedie Compagnie. Dit gezelschap bereikt een breed en gevarieerd publiek met internationale lachsuccessen in een Vlaamse vertaling met een heleboel topacteurs.

© 2019 by Theatertainment

Theatertainment BVBA
Frankrijklei 87
2000 Antwerpen
BE0827 467 408

SHG_GrootLotSC 83