THE LAST 5 YEARS

 

BSO-Producties

BSO-Producties pakt uit met deze hedendaagse musical van Jason Robert Brown. Het unieke aan deze musicalproductie is de verhaalvertelling: Jamie vertelt zijn verhaal van voor naar achter, terwijl Cathy net andersom doet. Het publiek wordt heen en weer geslingerd tussen de twee kanten van éénzelfde verhaal.

INHOUD

The Last Five Years vertelt het verhaal van Jamie en Cathy, een jong koppel met elks hun eigen ambities. Hij wil het maken als auteur, zij probeert binnen te geraken in de musicalwereld. Hoewel Jamies carrière een vliegende start maakt, blijft Cathy achter. Dat verschil in ritme zorgt voor fricties en drijft het koppel na vijf jaren relatie uiteen. Ze willen elkaar nog wel graag zien, maar weten niet meer hoe...

De jazz-/popmuziek van Jason Robert Brown, live begeleid door een zevenkoppig orkest, maakt het geheel af en zorgt voor een onvergetelijke musical-ervaring. De cast van deze productie bestaat uit Michiel De Meyer als Jamie en Charlotte Campion als Cathy. De regie ligt in handen van Manu Jacobs. Het live orkest bestaat uit zeven muzikanten: piano, viool, Cello (2x), percussie, basgitaar en akoestische gitaar.

Cast: Met Michiel De Meyer, Charlotte Campionen 7 koppig orkest

Regie: Manu Jacobs
 

DE PRODUCENT

BSO-Producties VZW is een Antwerps productiehuis dat theater- en musicalvoorstellingen maakt met zowel professionelen als liefhebbers, alsook gemengde producties. Eerdere producties zijn bvb. A CHRISTMAS CAROL (met Hans Peter Janssens) en GREASE.

© 2019 by Theatertainment

Theatertainment BVBA
Frankrijklei 87
2000 Antwerpen
BE0827 467 408