ALTIJD ZAL IK VAN JE HOUDEN

 

Maurice Hermans & Friends

De leukste 'feel good' voorstelling voor het hele gezin ter gelegenheid van de viering van de 20ste sterfdag van Toon Hermans. Er worden bekende en totaal onbekende liedjes gezongen, er worden gedichten gelezen om te lachen en anekdotes verteld die hij in de loop van zijn carrière heeft meegemaakt.

En wie kan dat nou beter doen dan zijn eigen zoon Maurice Hermans, die samen met drie vocalisten en een pianist deze speciaal gemaakte 'hommage' brengen. Heel Nederland en Vlaanderen kent Toon zijn bekende klassiekers zoals 24 rozen, Mediterranée, Ballonnetje, Mien waar is mijn feestneus, Vader gaat op stap, de Tango van het blote kontje, Sien laat es Sien en nog vele tientallen andere mooie, grappige en autobiografische liedjes.

Wij noemden deze voorstelling naar het laatste lied dat Toon Hermans samen met zijn zoon Maurice zing in de Onemanshow van 1988, ALTIJD ZAL IK VAN JE HOUDEN.

INHOUD

Toon Hermans was een cabaretier. 

Hij noemde zichzelf clown, meer feestneus dan wijsneus. Fratsenmaker.

 

Toon wilde niets liever dan de mensen tussen acht en elf uur hun problemen en zorgen doen vergeten. Hij speelde voor hen de zon. Het moeilijkste engagement dat er is. Want de ware clown is altijd mild, hij wil geen pijn doen, omdat hij weet, héél diep in zijn hart, dat er al zoveel pijn is in de wereld.

 

20 jaar na zijn overlijden brengt zijn zoon Maurice Hermans een emotioneel eerbetoon aan zijn vader. Samen met 4 solisten en een pianist brengt hij de bekendste liedjes van Toon, zijn mooiste gedichten en vertelt hij hartverwarmende en soms hilarische anekdotes uit zijn leven. Het resultaat is een show over harmonie en passie, beleving en herkenning, over liefde en over de grote dingen die vaak zo klein gekoesterd worden als je ze ziet. Geniet mee van ‘Mien waar is m’n feestneus’, ‘Kiele, kiele, kiele’, ‘Vader gaat op stap’ en ‘Sien laat es zien’.

 

“ Het was een avond met een lach en een traan. We hebben erg genoten. Bedankt allen voor deze geweldige avond”. - P. Dijkman.

 

“Gisteren heb ik genoten van de voorstelling 'Altijd zal ik van je houden' met liedjes en gedichten verteld en gezongen door zoon Maurice Hermans. Wat een geweldige voorstelling”! - M. Metselaar.

 

Met Maurice Hermans, Marco de Kramer, Sanne Gloria Verboom en/of Wendy Hoogendijk, Dyanne Sleijpen en Math Dirks. Onder muzikale begeleiding van pianist Harrie Herfst

© 2019 by Theatertainment

Theatertainment BVBA
Frankrijklei 87
2000 Antwerpen
BE0827 467 408