VIVA MINERVA

 

Het Achterland

Deze voorstelling is een herkenbare, volkse komedie. Een Vlaamse creatie voor een breed familiepubliek. Na een succesvolle reeks in Antwerpen gaat deze productie op tournee in Vlaanderen in het najaar ’17. Het speelt zich af in Antwerpen, maar is bedoeld voor een gevarieerd Vlaams publiek en kan dus ook in uw theater op de programmatie staan.

INHOUD

In deze heerlijke nostalgische komedie dompelen we u onder in de wereld van 'Radio Minerva', de grootste en populairste vrije radio van de streek. We maken kennis met de presentatoren en hun entourage. Een vrolijke bende die danig dooreen wordt geschud door de komst van een jonge aantrekkelijke stagiaire. De mannen smelten, de vrouwen steigeren. Het is het begin van een rollercoaster aan grappige, hilarische maar vaak ook ontroerende verwikkelingen. Dit doorweven met die heerlijke sound van weleer, de crooners, de evergreens, de Oldies. Laat het publiek deze sympathieke, warme muzikale komedie ontdekken met een TOP-cast. Viva Minerva is een theaterfeest op het ritme van de Golden Oldies.

 

Cast: Carry Goossens, Marilou Mermans, Linda De Ridder, Luc Verhoeven, Jasmine Jaspers en Brent Pannier

Script & Regie: Jeroen Maes

 

DE PRODUCENT

'Viva Minerva' was de eersteling van het nieuwe productiehuis 'Het Achterland' en het werd dé zomerhit van 2016. Twee maanden stond dit stuk op de affiche in het Antwerpse Fakkeltheater met unaniem lovende reacties en steevast een staande ovatie op het einde. Dit bracht Het Achterland op het idee om hiermee naar de Vlaamse theater te trekken. Een unieke kans om deze reis vol magie, humor, emotie, zang, dans en poëzie in uw theater mee te maken. 

© 2019 by Theatertainment

Theatertainment BVBA
Frankrijklei 87
2000 Antwerpen
BE0827 467 408