Meer weergeven

VOLMAAKT DE MUSICAL

So What ? Productions

‚Äč

Volmaakt vertelt de verhalen van mensen die het liefst vergeten worden door de beauty-industrie. Diegene met een maatje meer. Een realistisch, diepgaand, maar toch humoristisch muzikaal verhaal voor een gevarieerd publiek. Ideaal om als “Ladies Night” op de kalender te plaatsen in het theater.

 

INHOUD

Een beauty boetiek met héél wat klanten. Zo is er o.a. het verhaal van Miss Brown, de grijze muis, wiens ware schoonheid diep verscholen zit. In tegenstelling tot Gloria, die haar glamoureuze leven maar wat graag zou wisselen voor een leven buiten de spotlights. Of het verhaal van de stoere Billy, die naast zijn job als olie-boorder, zijn sensuele ik heeft ontdekt. Zo heeft elke klant z’n eigen, unieke verhaal.

 

Cast: Daisy Thys, Martine De Jager, An Lauwereins,

Elke Buyle, Jos Boer en Peter Lavaert

Regie: Niels De Valk

Muzikale leiding: Thomas Vanhauwaert

 

DE PRODUCENT

Na het wervelend succes van hun eerste productie "The Story of my life" pakt So What? Productions vzw uit met een nieuwe musical. Met deze productie heeft So What? Productions vzw niet alleen opnieuw een eerste Vlaamse, maar tevens ook Europese première te pakken.  "Volmaakt, de musical" - de Vlaamse versie van "All the more to love" - is een mooie, herkenbare maar ook intense musical met een knipoog over en door mensen met "het maatje meer".

 

© 2019 by Theatertainment

Theatertainment BVBA
Frankrijklei 87
2000 Antwerpen
BE0827 467 408